061 - 21 29 00 butik@dynasmaleri.se

Mattläggning i Sollefteå och Kramfors

Mattläggning i Sollefteå och Kramfors

Om du vill ha hjälp med mattläggning i Sollefteå eller Kramfors, så har du sannerligen kommit till rätt företag. Med hjälp av expertis och en mycket omfattande kompetens inom det mesta som rör mattläggning, så kan vi erbjuda ett mycket prisvärt arbete och ett resultat som uppfyller alla de krav och önskemål som du har.

Våra tjänster

  • måleri (utvändigt och invändigt)
  • golv- och mattläggning
  • fönsterrenovering
  • färgsättning
  • inredningskonsultation

Vår butik finns i Kramfors

Om du vill se på våra produkter på plats, så kan vi rekommendera dig ett besök i vår butik, som finns här i Kramfors. Här finns moderna prylar och butiken är specialiserad på produkter inom tapet, golv, färg, kakel samt heminredning. I ljusa lokaler inspireras du och vår kunniga personal hjälper dig med tips och råd kring ditt val av färg och form.

Är detta intressant?

Om detta är intressant, så kan vi hjälpa dig med mattläggning eller annat som vi tillhandahåller. Om du vill ha tips och råd kring vårt verksamhetsområde, så är detta självfallet någonting som vi erbjuder fullständigt kostnadsfritt. Vi vill att du skall finna en produkt som verkligen passar dig och som du verkligen vill ha av hela ditt hjärta.

Begär en offert hos oss på Dynäs Måleri AB

Om du vill, så kan du begära en offert för presumtiva tjänster eller produkter här hos oss på Dynäs Måleri AB. Det är självfallet alltid fullständigt kostnadsfritt att begära en offert här hos oss. Om du har några frågor och funderingar kring det här med offerter, så är det bara att du hör av dig till oss, så hjälper vi dig. En stor fördel med att begära en offert gentemot att beställa direkt är att man, när man begär en offert har möjlighet att i lugn och ro fundera över, huruvida man vill köpa tjänsterna, respektive produkterna som är angivna på offerten.

Vi vill kunna vara ditt förstahandsval, när det kommer till val av företag inom måleri och mattläggning i Kramfors.